У Житомирі для засуджених припасли курятину з сальмонелою

Сальмонелу виявили у курячому м'ясі, з якого готують страви для ув'язнених у виправній колонії №4 та установі виконання покарань №8

У Житомирі ув'язнених збиралися годувати зараженою сальмонелою курятиною. Про це повідомляє Depo.Житомир з посиланням на прес-службу прокуратури Житомирської області.

Сальмонелу виявили у курячому м'ясі, з якого готують страви для ув'язнених у виправній колонії №4 та установі виконання покарань №8. Житомирською місцевою прокуратурою внесено вказівку про заборону використання такого м'яса. У морозильних камерах двох установ зберігається понад 12 тонн замороженої курятини.

Розпочато два кримінальні провадження. Триває досудове розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme